Μόνο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

2016-09-14 18:12

                                                 

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο από δω και στο εξής να ψηφίζω μόνο ΠΑΣΟΚ, να κάνω αγώνα, να μεταπείσω γνωστούς, φίλους και συγγενείς που μέσα στην απελπισία τους, έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, ψάχνοντας ένα καινούριο αραξοβόλι, να γυρίσουν πάλι πίσω. να φτιάξουμε μια τέτοια δυναμική που το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνάει στους αιώνες των αιώνων και όχι σκαιώς όπως γίνεται ακόμα και τώρα, όχι, κανονικά ως ΠΑΣΟΚ. Να είναι η παντοτινή μας κυβέρνηση, να έχουμε πάντα ΠΑΣΟΚ να γίνουμε αφορμή να ζηλέψει ο Κιμ γιουν ιλ και να ρίξει 3 εκατομμύρια ανθρώπους σε λάκκο με μαύρα μάμπα. Θέλω να πάω να εξομολογηθώ στο κελί του Άκη, να του ζητήσω ταπεινά συγνώμη, να του πω ότι τον θεωρώ τον πιο αδικημένο πολιτικό στην παγκόσμια ιστορία, να του πω πως θεωρώ ότι έχει πέσει θύμα της μεγαλύτερης δικαστικής πλάνης στα χρονικά κι ότι μπροστά του η υπόθεση Ντρέιφους, είναι πταίσμα για σκύλο που έφαγε την κότα του γείτονα και στο τέλος αφού θα είμαστε και οι δυο με βουρκωμένα μάτια να με κοινωνήσει με μια γουλιά σαμπάνια και ως αντίδωρο να μου δώσει μια κουταλιά χαβιάρι και ένα κομμάτι από την τσάντα της γυναίκας του, να το κουβαλώ μαζί μου ως τίμιο δέρμα.

                                 

Θέλω όλα να είναι ΠΑΣΟΚ, όλοι να είναι ΠΑΣΟΚ, για πάντα. Να μετονομαστούν, δρόμοι, πλατείες, πάρκα, γήπεδα, πανεπιστήμια, όλα να πάρουν ονόματα μεγάλων μορφών του αγαπημένου μας κινήματος, να μην υπάρχει έθνος, θρησκεία, φυλή, να υπάρχει μόνο ΠΑΣΟΚ, να γίνει ο Λαλιώτης ο μέγιστος πνευματικός ηγέτης, που θα συρρέουν ηγέτες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης να τους δώσει τα φώτα του. Θέλω να προσληφθούν επιστήμονες από όλο τον κόσμο και να εργαστούν με μόνο μέλημα πως θα μπορέσουν να κλωνοποιήσουν τον Αντρέα, όχι ως σώμα αλλά και ως πνεύμα, να ξαναζήσει και να δει ότι οι κόποι του για μια Ελλάδα σοσια-ληστική δεν πήγανε χαμένη, να σηκωθεί να δει ότι τα παιδιά της αλλαγής τελικά τα κατάφεραν και έφεραν την αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να μην θυμίζει τίποτα ότι αυτός ο τόπος ήταν κάποτε Ελλάδα. και να αλλάξουμε και το όνομα επιτέλους!!! Σιγά, Ελλάς και Ελλάς και φασιστικές οπισθοδρομικές μαλακίες, μπορούμε να την ονομάσουμε Π.Β.Δ.Μ. ( Πρώην Βαλκανική Δημοκρατία της Μαλακίας) με σημαία τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ πια μεγαλύτερη τιμή για αυτό το κόμμα που τόσα προσέφερε.

                              

Όχι δεν τρελάθηκα, ούτε έχω πιει τίποτα τσίπουρα απ' τον Τύρναβο. Δυστυχώς όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα, έστω και αν το κείμενο είναι ελαφρώς υπερβολικό. Όπως είναι δομημένη η κοινωνία και το σύστημα αξιών τα τελευταία χρόνια, μόνο το ΠΑΣΟΚ αξίζει να κυβερνά αυτόν τον τόπο. Τι θέλει ο νεοέλληνας?? Να έχει μια καλή θεσούλα, ένα καλό κινητό, ένα αυτοκίνητο με καλό ηχοσύστημα για να ακούει σκυλοτράγουδα στην διαπασών, να έχει μια γκομενίτσα να κάνει την μόστρα του, να μην πληρώνει τίποτα πουθενά, να νομίζει ότι όλοι του χρωστάνε και προς θεού μην του ανοίξει κανείς κουβέντα για εθνικά θέματα, γιατί αυτά τα λένε μόνο οι φασίστες, εμείς δεν είμαστε τέτοιοι, εμείς τον θέλουμε τον Πακιστανό στην δουλειά, δεν είμαστε ρατσιστές, άλλο τώρα αν του δίνουμε 10 ευρώ μεροκάματο όλοι μέρα χωρίς ένσημο, κατά βάθος είμαστε φιλάνθρωποι. Λοιπόν, σε αυτήν την αποσαθρωμένη κοινωνία που βρομάει σήψη και σαπίλα σε κάθετης γωνία, αξίζει άλλη κυβέρνηση εκτός απ' το ΠΑΣΟΚ??

                                                 

Το ρητό μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση και κώλο φινιστρίνι, στα χρόνια της Πασοκιάδας βρήκε την απόλυτη εφαρμογή του. Λέτε ο πασόκος να σκέφτηκε το καλό της χώρας και να μεταπήδησε στον υποκατάστημα της Κουμουνδούρου? Δεν νομίζω, την βόλεψη του σκέφτηκε, ποια πατρίδα και ποια ιδανικά?? Αυτά είναι για τους αμόρφωτους τους φασίστες, ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας. Αξίζει αυτός ο λαός σωτηρία? Είναι έτοιμος αυτός ο λαός ο ευνουχισμένος να κάνει επανάσταση?? Ξέρει απέναντι σε ποιον πρέπει να εναντιωθεί? Είναι σε θέση να αποτρέψει εισβολή είτε εσωτερική είτε εξωτερική?? Η απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα είναι ΟΧΙ. Επομένως μόνο ΠΑΣΟΚ, τίποτα άλλο για το ελλάντα.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά και πράσινα!!!

Και όπως αρέσκεται να λέει και ένας φίλος, μεγάλο φασιστόμουτρο κι αυτός, ένας παλιογιατρός αστοιχείωτος:

Σε λίγο ξημερώνει μα κοιμήσου εσύ....

                                                                      

Υ.Γ. Να χτενιζόμαστε συχνά, όχι όσο έχουμε ακόμα μαλλιά, αλλά όσο έχουμε ακόμα κεφάλι.....

 

Θάνος Τραμπάζαλης.